Info

Indien je wil aansluiten bij de Dworpse Bikers kan je komen meerijden om te kijken of het je bevalt. We rijden elke zondag in 3 groepen en vertrekken aan het kruispunt van de Kerkstraat en het Esselveld in Dworp. De 3 groepen starten stipt om 9u, 9u15 en 9u30. Afhankelijk van je niveau kan je meerijden met de groep die jou het beste ligt.Een fietshelm is verplicht en een mountainbike die technisch in orde is, is een must. Indien je nog geen lid bent rij je wel zonder clubverzekering en is je persoonlijke verzekering aansprakelijk.

Vertreklocatie

Na elke rit komen de 3 groepen samen rond 12u in ons lokaal café Gildenhuis om na te praten over de rit bij een drankje.

Indien je lid wil worden vind je onderstaand de info. Je kan ook telefonisch een bestuurslid contacteren.

De Dworpse Bikers kiezen voor een “familievergunning recreatie” van Cycling Vlaanderen. Het lidgeld voor 1 seizoen bedraagt € 70.
Als een 2º lid van de familie (ouder dan 15 jaar) mee fietst dan wordt er een extra bijdrage van € 15 per fietsend lid gevraagd.
Het volstaat om een mail te sturen naar onze secretaris ( joe@dworpsebikers.be) om de documenten voor inschrijving te bekomen.
Joe zorgt voor de administratieve afhandeling bij Cycling Vlaanderen en elk lid krijgt een lidkaart.
Individueel inschrijven hoeft dus niet.
Elk lid wordt via mail op de hoogte gehouden van de activiteiten die georganiseerd worden. Deze worden ook aangekondigd via de activiteitenkalender op onze site.

Voordelen van het lidmaatschap zijn:
– Verzekering van alle familieleden via Cycling Vlaanderen. (zie voorwaarden op www.cyclingvlaanderen/recreatie)
– Cycling.be magazine en digitale nieuwsbrief.
– Cycling Vlaanderen fietsbijstand.
– Tussenkomst ziekenfonds (zie link op onze site). Terugbetaald bedrag is afhankelijk van bij welke mutualiteit je aangesloten bent.
– Bikeshop for biker met voordelen bij fietsmaker en korting op wielertochten via de lidkaart.
– Deelname aan alle activiteiten van de Dworpse Bikers.
– Regelmatig collectief clubkleding te bestellen.

Voor meer informatie over onze club en de activiteiten, gelieve contact
op te nemen met een van onze leden of via ons bestuur.

Email : info@dworpsebikers.be

Nuttige Links